silifkede-taksi-hizmeti.jpg

Silifke Taksi hizmeti özel bir ulaşım şeklidir. Aynı zamanda büyük şehir ve metropollerde de bir nevi toplu taşıma aracı gibi kullanılırlar. Trafik dolayısı ile toplu taşımanın kullanımının mümkün olmayacağı yerlerde de kullanılan bir ulaşım aracıdır. Özel aracı bulunmayan kişilerin belirli saatlerde toplu taşıma hizmetinin sonra ermesi ya da her bölgeye toplu taşıma araçları ile gidilmemesi sebepleri ile kullandığı ticari taksiler belirli duraklara bağlı olarak çalışır. Mersin’in ilçesi olan Silifke’de de Silifke Taksi adı altında farklı lokasyonlarında birçok taksi durağı vardır.

Silifke’de Taksi Nereden Çağrılır?

Silifke’de taksi çağırmak istediğinizde ya Mersin taksi rehberinden telefon numarasını bulmalı ya da taksi durağının çağrı butonunu bulmalısınız. Telefon numarası daha hızlı bir çözüm olduğundan internet ya da bir firma rehberinden Mersin taksi numarası bilgileri arasından Silifke’de olanları eleyebilir ve durak numarasına ulaşabilirsiniz. Duraklar listede isim olarak Mersin taksi durağı olarak adlandırılsa da adresler bakılmalı ve Silifke’ de bulunanlar ayrılmalıdır. Elenen Mersin taksi numarası içinden bulunulan yere en yakın olanı aranmalı ve adres verilerek çağrılmalıdır. Numara bilgisine internette arama motoru üzerine Mersin taksi durağı yazılarak da ulaşım sağlanabilir. Fiyat bilgisi için Mersin taksi ücreti hesaplama yöntemi kullanılabilir.

Taksi Çağrılırken Nelere Dikkat Edilir?

Taksi çağırmadan önce bulunduğunuz adresi tam olarak bilmeli ve çağrılan Mersin taksi şoförüne de adresi doğru şekilde aktarmalısınız. Aksi taktirde yetişmeniz gereken yere geç kalabilir ve sizi almaya gelen taksiciyi de yanlış yönlendirmiş olursunuz. Mersin taksi hizmetinden faydalanmadan önce eğer çok kalabalık olarak taksi kullanacak ya da taksiye çok fazla eşya ile binecekseniz bunu önceden bildirmeli ve buna göre bir araç talep etmelisiniz. Taksi ücreti için ise kilometre başına ne kadar istendiğini öğrenip Mersin taksi ücreti hesaplama yöntemi ile gideceğiniz yere kadar ne ödeyeceğinizi yaklaşık olarak hesaplayabilirsiniz. Mersin taksi duraklarından bazılarında ise standart ücret kullanılmaktadır. Bu standart ücretlerin ne olduğunu öğrenmek için internet üzerinden Mersin taksi ücreti hesaplama yazarak ilgili sitelerden ya da durakların ve de şoförlerin kendisinden öğrenebilirsiniz.

0 Yorum

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum yaz