mersin-taksi-duraklari-rehberi.jpg
Mersin taksi duraklarında taksicilik hizmeti veren şoförlerin mutlaka deneyimli olması gerekir. Bu bakımdan uzun bir süreden beri söz konusu çalışma alanında kendisini barındırıyor olması gerekmektedir. Bu anlamda düşünüldüğü zaman müşterisini mutlu edebilen, müşterisini memnun kalabileceği bir hizmet anlayışı ile gitmek istediği yere ulaştırabilen hizmetin verilmesi gerekmektedir. Hepsinden de önemlisi tüm Mersin'i karış karış bilen taksi hizmetinin verilmesi gerekmektedir.
Mersin taksi duraklarında çeyrek asırlık deneyime dayanarak taksicilik hizmetinin verildiği görülmektedir. Mersinin her ilçesinde farklı noktalarda taksi duraklarının faailyete devam ettiği görülmektedir. Bu nedenle de Mersin taksi şoförlerinin tamamen farklı bir hizmet prensibi içerisinde yer aldığı görülmektedir. Tüm bu noktalar dikkate alındığında da çeyrek asırlık olmasının getirdiği tecrübeli hizmet anlayışında taksi hizmeti verildiği görülmektedir.

Mersin Taksi Duraklarına Ulaşım

Mersindeki taksi durakları ilçelere göre farklı yoğunluk göstermektedir. Akdeniz, Erdemli, Mezitli, Silifke, Tarsus, Toroslar ve Yenişehir en fazla durağa sahip ilçelerdir. Anamur, Aydıncık, Bozyazı, Çamlıyayla, Gülnar ve Mut ilçelerinde ise diğer ilçelere göre daha az yoğunluğa sahiptir.

Yenişehir taksi durakları; Çiftlikköy, Mersin Üniversitesi, Mersin Forum, Göçmen, Pozcu gibi semtlerde çoğunlukta olduğu görülmektedir. Akkent, Eğriçam, Menteş, Ellinciyıl, Batıkent ve Afetevleri’nde de durakların olduğu görülmektedir. Nadiren de olsa Aydınlıkevler, Bahçelievler ve Limonluk mahallerinde de durak bulunmaktadır.

Mezitli taksi duraklarının çoğunluğu; Davultepe, Soli, Viranşehir, Tece ve Mezitli Merkez’de bulunmaktadır. Nadiren de olsa Kaleköy, Fındıkpınarı, Kuyuluk, Babil, Denizhan’da da taksi duraklarının varlığı görülmektedir. Silifke taksi durakları; Atakent, Atayurt, Çamlıbel, Narlıkuyu, Taşucu, Susanoğlu gibi turistik yerlerde görülmektedir.

Erdemli taksi durakları; Kargıpınarı; Kızkalesi; Kocahasanlı; Limonlu ve tömük gibi yerlerde bulunmaktadır. Toroslar taksi durakları genel olarak; Akbelen, Arpaçsakarlar, Arslanköy, Ayvagediği, Gözne’de hizmet vermektedirler.

Akdeniz taksi durakları; Mersin Merkez, Mersin çarşı, Mersin Metropol, Mersin Otogar ve Mersin İstasyon civarlarında kurulmuşlardır. Hizmet almak istediğiniz taksi duraklarına +905443344562 telefon numarasından ulaşabilir. Ayrıca www.taksimersin.com adresinden de gerekli bilgilere ulaşım sağlanmaktadır. Bulunduğunuz ilçeye ve göre semte göre hizmet verilmektedir.

Her Yere Anında Ulaşım

Çeyrek asırlık bir Mersin taksi hizmeti elbette beraberinde her bir yönü adım adım, karış karış bilen taksi şoförünü de getiriyor. Bu durum da taksi şoförünün müşterisini dilediği noktaya anında ulaştırması ve bunu hem hızlı hem de son derece güvenli bir şekilde gerçekleştirmesini beraberinde getirmektedir. İşte tüm bu yönler dikkate alınarak her yere anında ulaşım sağlayan taksi hizmeti Mersin taksi durağı sayesinde yürütülmektedir. Bunun yanı sıra ortada duran etkin gelişmeler olması adına da taksi içerisinde yol boyunca güvenilir bir hizmet verilmektedir. Verilen bu güvenilir hizmet anlayışı da Mersin taksi durağı hizmetini beraberinde getiren özellikleri oluşturmaktadır.

Gece Gündüz Taksi Servisi

Taksicilik işi aciliyet gerektiren profesyonel bir iştir. Bu bakımdan taksicinin gecesi gündüzü olmaz. Bu anlayış dikkate alındığında da tamamen önde gelen bir taksi hizmetinin özelliklerini oluşturmaktadır. Oluşan bu profesyonel özellikteki Mersin taksi hizmeti doğrultusunda,7/24 hizmet verildiği görülmektedir.

0 Yorum

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum yaz