eğriçam_taksi.jpg

Yağmurlu havaların en vazgeçilmez ulaşım aracı olan taksiler Mersin Eğriçam Taksi güvencesi ile en kaliteli hizmeti değerli misafirlerine sunmayı hedeflemektedir. Taksilerimiz sizi Mersin’in her noktasına güvenle ulaştırmaktadır.

Eğriçam taksi sadece SRC belgesi bulunan şoförleri kadrosuna dâhil etmektedir. Bu belge taksi kullanma konusunda düzenlenen kurslar ile alınmaya hak kazanılan bir sertifikadır. Bu nedenle usta şoförlerden oluşan deneyimli kadromuz ile istediğiniz adreste çok kısa zamanda olabilmekteyiz.

Taksilerimiz durağımızda her an kullanıma hazır ve temiz olarak bekletilmektedir. Durağımızı arayarak taksi talebinde bulunduğunuzda konforu ile öne çıkan temiz taksilerimiz en kısa zamanda size ulaşmaktadır.

Taksimizin kapısını açtığınızda güler yüzü, deneyimi ile sizi bekleyen ekip arkadaşımızla karşılaşacaksınız ve ardından yolculuğunuz gitmek istediğiniz adrese doğru başlayacaktır. Yolculuğunuz sona erdiğinde memnun olarak taksimizden ayrılacağınızı garanti etmekteyiz

Mersin’in En İyisi Olmak

Mersin Eğriçam Taksi hizmeti veren durak olarak şehrimizin en iyisi olmayı hedeflemekteyiz. En iyi hizmet, en iyi taksi, en iyi durak gibi birçok En’i bir araya getirerek hizmet vermekteyiz. Bu sebep ile ilimizin en fazla tercih edilen taksi durağı olmayı hedeflemekteyiz.

İlkelerimizden taviz vermeden sunduğumuz hizmetimiz ile siz değerli misafirlerimiz hep taksi istemek için bizim durağımızı tercih edeceksiniz. Bizim ile yapacağınız ilk seyahatinizden sonra farkımızı görerek durağımızın numarasını rehberinize kayıt edeceksiniz. Her yolculuğunuzda Eğriçam taksi Mersin içeresinde her noktaya hızlıca ulaştıracağı için bizimle olmaktan oldukça mutlu olacaksınız.

Mersin Eğriçam Taksi Adresinize Gelsin

Mersin Eğriçam Taksi olarak biraz farklı açıdan taksilere bakmanızı sağlamak isteriz. Taksilerde farklı yaşanmışlıklar, farklı hayatlar gelip geçmektedir. Bir bakarsınız taksinizin kapısını ünlü bir oyuncu açmış, bir bakmışsınız bir kazada yaralanmış bir yolcu… Gün boyunca farklı hayatlara tanıklık ederiz.

Biz de küçük bir anınızda yanınızda bulunuruz ancak siz taksimetre kapanıp parayı uzattığınızda hikâyeniz son bulur. Ancak taksimizde sizin hikâyenizde kendisine yer bulur. Her gelen misafirimiz ardında bir tutam yaşanmışlık bırakarak yolculuğuna son verir.

Tekrar tekrar durağımızı tercih edeceksiniz ve her seferinde mutlu ayrılacaksınız. En kaliteli hizmeti sunmayı hedeflerimizin başında tutarak her gelen misafirimizin memnun ayrılmasını sağlamak için Mersin Şahintepesi Taksi ve Mersin Taksi kategorisinde de çalışmaktayız.

0 Yorum

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum yaz