7_kişilik_taksi,_doblo_taksi,_vip_taksi,_geniş_bagajlı_taksi.jpg

Mersin’de geniş araç ile seyahat etmek isteyen misafirlerimizi mersin 7 kişilik taksi hizmeti sayesinde gitmek istedikleri her adrese güven ile ulaştırmaktayız. SRC belgesine sahip olan şoförlerimiz ile varsa eşyalarınızı zarar görmeden bagaja yerleştirdikten sonra yolculuğunuz artık başlamış demektir. Uzman şoför arkadaşımıza gitmek istediğiniz yerin adresini verdikten sonra aracın camından harika Mersin manzarasını seyretmeye başlayabilirsiniz.

Mersin taksi telefon numaralarından da bize ulaşarak taksimizi adresinize çağırabilirsiniz. Siz daha kapınızın önüne çıkmadan taksimiz hazır olarak orada bekliyor olacaktır. Son derece konforlu olan araçlarımıza binerek seyahatinize hemen başlayabileceksiniz.

Doblo Taksi İle Rahat Yolculuk

Mersin doblo taksi hizmeti sunan durağımız siz değerli misafirlerine en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle durağımızda SRC belgesi bulunmayan kişiler şoför olarak çalıştırılmamaktadır. Ayrıca askerliğini yapmış ve sürüş tecrübesi olan arkadaşları ekibimize dahil etmekteyiz.

Amacımız taksimizi kullanmak isteyen misafirlerimizi en kısa zamanda ulaşımlarını gerçekleştirmenin yanı sıra kibarlığımız ile de yolcumuzu etkilemektir. Oldukça nazik ve kibar olan ekip arkadaşlarımız ellerinden geldiğince iyi bir hizmet sunmak için çaba sarf etmektedirler.

Mersin otogardan şehrin neresine gitmek isterseniz isteyin taksimiz sizi mutlaka dilediğiniz yere ulaştıracaktır, bu konuda endişeniz olmasın. Dilerseniz şehrin merkezine dilerseniz uzak küçük bir köye… Siz nerede olmak isterseniz orada olmanızı sağlamak için taksilerimiz sizin hizmetinizdedir.

Biz güler yüzümüz, hizmetimiz ile diğer duraklardan farklı hizmet sunmaktayız. 7 kişilik ticari taksi hizmeti sunan durağı tercih ettiğinizde sunduğumuz hizmetteki farkı gözleriniz ile göreceksiniz ve hep bizi tercih edeceksiniz.

7 Kişilik Taksiler Yaşanmışlıklar İle Var Olur

Taksiler belli bir ücret karşılığı kamu hizmeti vermektedir. Mersin taksi hizmeti olarak bu kamu hizmetini siz değerli müşterilerimize sunarken kaliteden ödün vermeden işimizi en iyi şekilde yapmaya özen göstermekteyiz.

Taksimizin kapısını açan her yeni misafirimiz farklı bir hikaye ile yolculuğuna devam ederken biz sadece bu hikayenin belli bir kısmında hayatlarınıza küçük bir dokunuş yapmış oluyoruz. Kimi zaman gözyaşları ile kimi zaman endişe ile kimi zaman da mutluluk ile bize misafir olan siz değerli müşterilerimizin bu anlarına acı tatlı bizlerde ortak olmaktayız. Mersin’de nereye gitmeyi dilerseniz taksimiz sizi o adrese sorunsuzca bırakacaktır.

0 Yorum

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum yaz