erdemli_taksi.jpg

Erdemli Taksi hizmeti ile Mersin Erdemli arası uygun taksi hizmetini sunuyoruz. Erdemli, Silifke ve diğer ilçelere Erdemli Taksi servisi ile taksi hizmeti veriyoruz. Ayrıca Kızkalesi, Limonlu, Kocahasanlı, Ayaş, Kumkuyu, Tömük, Kargıpınarı, Arpaçbahşiş gibi yerlere de bizimle seyahat edebilirsiniz.

Ulaşımda bütün problemleri çözüme kavuşturan Mersin - Erdemli Taksi çalışanları, düzenli sıra sistemiyle, sizler için taksi hizmeti sunmaktadır. Çocuğunuz hastalandığında, acilen bir yere yetişeceğinizde ve düğün gibi önemli organizasyonlarda araç lazım olduğunda, hemen Mersin - Erdemli Taksi numaralarını arayabilirsiniz. Size anında dönüş yaparız ve en kısa zamanda adresinize gelerek, gitmek istediğiniz yere ulaştırırız. Taksimetre, sizi aldığımız noktadan itibaren çalışmaya başlar ve sizi bıraktığımız noktada taksi metre durur. İster tek kişi olun isterseniz taksiyi doldurun, ödeyeceğiniz fiyat aynıdır. Üstelik bavullarınızı da beraberinizde gezdiriyoruz. Lüks ve rahat bir ulaşım için, günümüzde en iyi tercih taksilerdir.

Mersin - Erdemli Taksi Durağı

Ekip ruhu ile hareket eden Erdemli - Mersin Taksi ailesi araç filosunda eski araç bulundurmamaktadır. Günümüz taksicilik kriterlerine göre, son model araçlar her zaman için tercih edilmektedir. Bunun bilincinde olan durağımız, araç filosunu modelli araçlarla meydana getirmektedir. Düzenli ve tertipli çalışma sistemimizle, tatillerde de hizmet veren konunun uzmanı şoförlerimiz pratik çözüm ortağınızdır.

Bebek, çocuk ve yaşlı gibi özel ilgi isteyen yakınlarınızı, güvenli bir şekilde istediğiniz adrese taşıyoruz. Onlar için özel teçhizatımız vardır. Trafikte sorunsuz ilerlemek için, bütün tedbirleri aldık. Bizi çağırın ve arkanıza yaslanın. Konforlu araçlarımızla, trafiğin stresini yaşamadan, gideceğiniz yere kısa zamanda sizi ulaştıralım.

Kamu Hizmetinde Büyük Başarı

Kamu hizmeti, özveri ve disiplin ister. Taksicilik, kamu hizmetidir ve mesai kavramı taşımamaktadır. Mesai kavramı taşımayan Mersin Taksi çalışanlarımız sabahın ilk ışıklarında veya zifiri gece karanlığında, adresinize gelerek, istediğiniz adrese hızlı bir şekilde sizi ulaştırabilir. Şoförlerimiz, yılların tecrübesine sahiptir. Bu nedenle, rahat ve huzurlu bir şekilde yolculuk için, ne gerekiyorsa yapmaktadırlar. Halkımıza hizmet vermekten gurur duyan durağımız, her geçen gün hizmet kalitesini artırmaktadır.

0 Yorum

Henüz yorum yapılmadı.

Yorum yaz